Mrkva, kaleráb či iné dobroty… | Dieťa.sk - Váš sprievodca svetom tehotenstva a rodičovstva

Mrkva, kaleráb či iné dobroty…

Mrkva, kaleráb či iné dobroty…

Mamičky googlia na internete najviac v období, keď chcú do stravy pridávať príkrmy. Je to veľký míľnik pre ne, ale aj pre detičky, preto to nechcú podceniť. Keď malý človiečik po prvý krát zhltne rozmixovanú mrkvu a nevypľuje ju, je takmer, ako by našli odpoveď na otázku za milión. Praktická príručka vám poradí, ako začať s príkrmami čo najrozumnejšie. To je zrejme najlepšia správa pre tie mamičky, ktoré na takúto knihu už dlho čakali.

Začíname s príkrmami (preklad Zora Sadloňová) od českých autoriek Judity Tkáčovej, Elišky Pivrncovej, Petry Kuřátkovej a Terezy Vrábelovej obsahuje pestré recepty ktoré  vám pomôžu pri zostavovaní jedálničkov pre deti do jedného roka.

Napísala ju štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek. Nájdete v nej odpovede na všetky otázky o prvých detských sústach. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností sa v nej dozviete všetko o príkrmoch do jedného roka vášho dieťaťa až po prechod na rodinné stravovanie. Všeobecné informácie dopĺňa viac ako päťdesiat chutných a pestrých receptov.

Judita Tkáčová je nutričnou špecialistkou s vlastným blogom Zápisky nutriholičky, kde pravidelne pridáva články o výžive, postrehy z pracovného života aj užitočné tipy na zlepšenie životosprávy.

Eliška Pivrncová je výživovou špecialistkou a laktačnou poradkyňou. Študovala vo Švédsku a Veľkej Británii a dodnes ju fascinuje fyziológia ľudského tela.

Petra Kuřátková je nutričnou terapeutkou a špecializuje sa na výživu detí a žien v tehotenstve a v reprodukčnom veku. Zaujíma sa o stravovanie pri diétnych obmedzeniach a intoleranciách.

Tereza Vrábelová má svoju poradňu nutričnej terapeutky, je externou psychologičkou a lektorkou pohybových aktivít, ktorá vám urobí analýzu tela a poradí stravu pri akomkoľvek ochorení.

Fullscreen Mode

(PR)

O autorovi

Podobné články

0 komentárov

Zatiaľ bez komentára!

Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok