Budeme potrebovať:
125 g kukuričnej múky, 250 g bielej špaldovej múky, 125 g masla, 130 ml mlieka (ryžové alebo kravské), 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička soli, 120 g bryndze, tvrdého syra alebo údeného tofu, kurkuma, čierne korenie, vajíčko na potretie, farebný sezam na posypanie
Všetky suroviny okrem vajíčka a sezamu spolu dôkladne vymiešame a necháme chvíľu postáť. Cesto vyvaľkáme natenko a formičkami vykrajujeme rôzne tvary. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme vajíčkom a posypeme sezamom. Pečieme pri 160 °C cca 15 minút.
rubrika Detičkám pod zúbok, časopis Dieťa
Recept sme pripravili v spolupráci s dojčenskou vodou Lucka.
ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji.
Zatiaľ bez komentára!
Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok