4 šálky listového šalátu (ľadového alebo iného), červená paprika, cherry rajčiny, 1 veľké avokádo, 1 grapefruit, 4 polievkové lyžice vínneho octu (aceto balsamico)
Umytý a odkvapkaný šalát rozdelíme rovnomerne na 4 taniere. Grapefruit ošúpeme a dužinu rozdelíme na jednotlivé porcie šalátu. Rovnako rozdelíme na jednotlivé porcie aj nakrájanú papriku a rajčinky. Avokádo ošúpeme, rozkrojíme pozdĺžne na polovicu, vyberieme kôstku a avokádo nakrájame na plátky a naservírujeme ho na jednotlivé porcie šalátu. Každú porciu šalátu pokvapkáme jednou polievkovou lyžicou vínneho octu.
Dobrú chuť!
časopis Dieťa
Foto Profimedia.sk
Zatiaľ bez komentára!
Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok