Šalát z cesnaku medvedieho s uhorkou | Dieťa.sk - Váš sprievodca svetom tehotenstva a rodičovstva

Šalát z cesnaku medvedieho s uhorkou

Šalát z cesnaku medvedieho s uhorkou

Budeme potrebovať:

1 ošúpanú a na drobné kocky nakrájanú uhorku, misku umytého a nakrájaného cesnaku medvedieho, ½ viazaničky nadrobno nasekanej pažítky, 1 polievkovú lyžicu  panenského olivového oleja, soľ, čierne mleté korenie

 Všetky prísady riadne premiešame a konzumujeme hneď, aby cesnak medvedí nezvädol. Podávame ako prílohu k jedlám alebo samostatne s opečeným chlebíkom.

(red)

Foto Shutterstock.com

Viac chutných receptov nájdete v rubrike Receptár

 

ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji.

 

O autorovi

Podobné články

0 komentárov

Zatiaľ bez komentára!

Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok