Budeme potrebovať:
1 viazaničku zelenej špargle, 1 l vody, 1 bio kocku zeleninového bujónu, 4 polievkové lyžice (PL) kokosového mlieka, štipku strúhaného muškátového orieška, mleté čierne korenie, opečený chlieb alebo pečivo
Špargľu umyjeme, ošúpeme a odstránime zdrevnatené končeky. Nakrájame ju na kúsky a dáme variť do vriacej vody, do ktorej sme pridali kocku zeleninového bujónu. Špargľu varíme do zmäknutia. Napokon pridáme kokosové mlieko, muškátový oriešok a čierne mleté korenie. Pred podávaním ju rozmixujeme a niekoľko kúskov špargle si odložíme na dekoráciu. Môžeme podávať s chlebom či pečivom opečeným na troche oleja.
rubrika Receptár, časopis Dieťa
Foto Shutterstock.com
ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji.
Zatiaľ bez komentára!
Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok