Hráškovo-mätové pesto
Na 4 porcie budeme potrebovať: 250 g mladého čerstvého hrášku, 2 strúčiky cesnaku, ¼ šálky čerstvých mätových lístočkov, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti, 4 PL panenského olivového oleja Hrášok
Na 4 porcie budeme potrebovať: 250 g mladého čerstvého hrášku, 2 strúčiky cesnaku, ¼ šálky čerstvých mätových lístočkov, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti, 4 PL panenského olivového oleja Hrášok
Budeme potrebovať: 2 polievkové lyžice olivového oleja, 2 jarné cibuľky, 2 strúčiky cesnaku, 1 čajová lyžička (ČL) soli, čierne mleté korenie podľa chuti, 4 šálky čerstvého hrášku, 3 – 4
Budeme potrebovať: 1 stredne veľký zemiak, ½ šálky ružičiek brokolice, ½ šálky mrazeného hrášku (v sezóne použijeme čerstvý), troška mletej rasce Ošúpaný a nakrájaný zemiak vložíme spolu s brokolicou do kastrólika. Zeleninu
Na 4 až 6 porcií: 2 šálky zeleninového vývaru (čerstvý alebo z bio kocky), soľ, 1 šálka prepláchnutej quinoy, 2 šálky mladého čerstvého hrášku, ¼ šálky lístočkov mäty piepornej, 2 PL
© 2018 PRO LIBERTATE Publishing, s. r. o.