Pšenové casserole s tekvicou
1 šálka pšena, 1 šálka pyré z tekvice (uvarenú tekvicu – napr. Hokkaido alebo muškátovú – rozmixujeme na kašu, prisolíme podľa chuti), 2 vajcia, ½ šálky bieleho jogurtu, ½ šálky nadrobeného
1 šálka pšena, 1 šálka pyré z tekvice (uvarenú tekvicu – napr. Hokkaido alebo muškátovú – rozmixujeme na kašu, prisolíme podľa chuti), 2 vajcia, ½ šálky bieleho jogurtu, ½ šálky nadrobeného
200 g hladkej pšenovej múky, asi 50 g polohrubej pšeničnej múky, 400 g v šupke uvarených zemiakov, 80 g masla, 150 g práškového cukru, 2 vajcia, 250 ml mlieka, 100
© 2018 PRO LIBERTATE Publishing, s. r. o.